Om mig

centrerat-hav.jpg

VEM ÄR JAG?

Jag är Carina eller Cina som jag också kallas.

Jag är ganska vanlig, vad som nu menas med det, och försöker leva mitt liv så bra som jag kan. Det har inte alltid gått på räls utan jag har tagit mig genom många långa krokiga omvägar i livet, inte helt smärtfritt heller. Det kallas lärdomar och nu är jag här med många erfarenheter rikare, full med nya insikter och med ett ben i vår verkliga värld och ett ben i den spirituella världen (som för mig är lika verklig som den vi lever i här och nu). Nu är det framåt som gäller!

Hösten 2004 kastades jag oväntat in i den andliga världen och har sedan 2005 gått i utbildningscirklar för personlig och andlig utveckling.

Jag trodde inte att jag hade några förmågor till den andliga världen utan har alltid pratat om min "starka kvinnliga intuition" men efter några kurser så upptäckte jag att det var lite mer än "bara" kvinnlig intuition jag hade. Jag har alltid varit en väldigt känslig person både för stämningar, det som ligger i luften och vad som sägs (och även det som inte sägs).  Idag inser jag att en del av dessa känslor har varit mer än bara mina egna. Många med mediala förmågor ser och/eller hör och några känner mer än de ser och hör - sån var jag. Nu kan jag även se och höra våra osynliga besökare när de hälsar på. 

Från början var syftet med mina personliga och mediala kurser att försöka förstå vad jag själv upplevde. Ju mer jag lärde mig om den spirituella världen desto mer ville jag lära mig och även att kunna hjälpa andra och på den vägen är det. Man lär så länge man lever. 

Hösten 2009 började jag i meditationscirkeln "De 20 stegen", för att lära känna mitt inre och mina guider. Under dessa fyra terminer blev vi en väl sammansatt grupp och jag utvecklades jättemycket. Våren 2013 blev jag diplomerad cirkelledare och har egna cirklar nu.

Regressioner är också en spännande del av den andliga, spirituella världen men även i den vanliga normala världen. En regression är ett mycket användbart verktyg för att lösa upp blockeringar, ångest, oro och annat på olika plan i vårt inre. Våren 2013 blev jag även diplomerad regressions- & tidigare liv-terapeut.

Hösten 2014 utbildade jag mig i EMI - ögonrörelseterapi och    IDP - Interrupt Distraction Procedure som är jättebra komplement i min roll som terapeut.

Jag blev certifierad intuitiv tarotläggare i november 2014.

I februari 2015 uppnådde jag ett av mina mål i min mediala utveckling, jag fick träningskort i mentalt mediumskap av min lärare Hasse Nyander.

----------

Jag har gått utbildningarna till regressions- & tidgare liv terapeut och cirkelledare för meditationscirkeln "De 20 Stegen" hos Anette Johansson www.finndittinre.se

 

 

Välkommen

Välkommen till www.caressa.se.

Facebook

Nyhetsbrev

Länkar

  •